Jarmuż zawiera duże ilości witamin oraz błonnika. W połączeniu z jabłkiem daje idealny efekt odchudzający.
• Czas przygotowania: 3 minuty
• Smak: dominacja jabłka
• Kiedy pić: z rana
Składniki :
• 2-3 duże liście jarmużu
• 2 jabłka
• 1 łodyga selera naciowego
• pół cytryny
• pół limonki
• woda (według uznania)
Przygotowanie :
Opłucz liście jarmużu oraz pozbądź się odnóg i łodyg. Obierz jabłka i usuń z nich gniazda nasienne, a następnie pokrój w kostkę Obierz seler i również pokrój w kostkę. Umieść powyższe składniki w blenderze i miksuj aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Wyciśnij sok z limonki i cytryny, a następnie razem z wodą dodaj do mieszanki i ponownie zmiksuj.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz